lördag 24 juni 2017

Åtta månader och midsommar

Efter en jobbig period så har Wille haft några riktigt bra dagar och nätter nu. Jag gissar att han gått igenom den där stora separationsfasen som alla pratar om för nu verkar det ha vänt. Är nog iallafall fyra fem nätter som han sovit bra. Vi nattar honom i hans egen säng i hans rum vid 19-20 och sedan vaknar han och ammar vid 01 och vid 04 men somnar sedan om i sin säng. Sedan gör han morgon mellan 06 och 07. Däremellan vaknar han till lite då och då under natten men somnar oftast om av sig själv och är inte lika lättväckt som han varit innan. För oss är här det superbra nätter! Väldigt skönt. Han har även blivit väldigt mammig och kryper direkt fram till mig så fort han ser mig och drar mig i byxbenet för att få komma upp i famnen. Sömnen på dagtid är dock fortfarande lite svajig och ibland vill/kan han inte somna. Vissa dagar sover han tre gånger och vissa dagar en gång... Dock så går det bättre och bättre att ha honom i både i vagnen och i bilen nu, han verkar börja gilla det igen. 

Igår firade vi midsommar ute på värön som vanligt och hade jättemysigt. Vi åkte ut vid lunch och kom hem vid 01.30 på natten. Wille skötte sig exemplariskt hela dagen, på lunchen satt han i mitt knä under en filt och bara myste och tittade på allt omkring i säkert en timme, helt sjukt. Och sjukt mysigt! Sedan var han glad mest hela dagen och somnade vid 20-21. Han sov sig igenom hemfärden på natten och vaknade inte förrän vid 04 för att äta. Så himla duktig! 


Idag är vi tillbaka ute på värön för lunch och lite häng. Danne och Beata är kvar här med sina barn och just nu regnar det så vi ligger i soffan och tittar på en Disneyfilm :)








Inga kommentarer:

Skicka en kommentar