måndag 15 mars 2010

Skön helg

Var ut till Rienzi både måndag, torsdag, fredag och lördag förra veckan. I lördags fick jag sällskap av två tjejer från grannstallet och de hade med sig tre hundar, varav två sprang lösa. Det gick faktiskt bra, Rienzi var lite skeptisk till en början men sen brydde hon sig inte om hundarna. Vi pulsade en bra bit i snön i skogen, inte Rienzis favoritsyssla...!

I lördags kväll kom tjejerna hem till mig och vi lagade tacos, spelade Buzz Quiz och pratade hela kvällen. Efter midnatt gick vi ner till Bocken och tog en drink, och när de stängde gick tjejerna vidare till Heartbreak. Det var så himla kul att träffa Annso igen och att höra allt om hennes senaste äventyr. Även Heléne var med, det var länge sen vi träffades allihop. Precis som förr i tiden :-)

Söndagen spenderade jag i stugan i Lingbo, vi fikade i solen och skottade snö från taken. Till och jag var upp på taket. Vi hade verkligen hur härligt väder som helst, riktig värme i solen! Längtar tills snön försvinner så vi kan börja med trädgårdslandet.

Ikväll blir det bio med Sara och Sandra. Vi fick gratisbiljetter till Änglavakt när vi var på Alice i Underlandet förra veckan, så den ska vi se :-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar