måndag 30 mars 2009

Helgen

I fredags blev vi bjudna på middag hos Eriks föräldrar i Bomhus, årets grilldebut bland snödrivorna!
Vi fick grillad fläskfilé och rostade rotfrukter, supergott. Vi tittade på finalen av Lets Dance, och man blev nästan rörd av Magnus och Annika, så himla bra att dom vann! Lailas sista dans var så fin och hon är ju egentligen duktigare, men med Magnus är det liksom "mot alla odds" på nåt vis :)

I lördags hade ju Sandra och Joel sin inflyttningsfest och det var jättekul! Dom hade fixat Singstar och Guitarhero och Sandra hade gjort snittar och tilltugg av olika slag.
Vi släckte ner i huset under "Earth Hour" och tände an massa ljus, mysigt :)
Vi pratade lite om vår 100-årsfest vi ska ha i sommar, jag, Sandra, Sara och Heléne. Det ska bli så himla kul!! Man fyller ju bara 25 en gång i livet ;)

I söndags var vi hem till Eriks moster som nyligen fyllt år. Hon köpte ett radhus i Hagaström i höstas som hon totalrustat och vi hade inte varit där och hälsat på ännu. Riktigt fint blev det :)
Hela dagen kändes så kort eftersom man ställde fram klockan innan man gick och la sig i lördags, vips så var det läggdags igen! Hela helgen har egentligen rusat förbi, tyckte det var fredag nyss....

1 kommentar:

  1. Hej! Ok, roliga pass! Nej har inget kort i gävle men eftersom jag har medlemskap i ö-vik så får jag gå för 40kr! Åker hem till Gävle imorgon så tänkte träna i slutet på veckan! Roligt att ni håller ihop tjejgänget, det blir ju några år nu! Ha de bra Kramiss Hanna

    SvaraRadera